Handelsvilkår

Generelle oplysninger

EL-Netsalg
CVR: 19756238
Stenbro Allé 13
6650 Brørup
Tlf: 8818 0712
Mail: salg@el-netsalg.dk

Levering
Forsendelser foretages med vognmand eller gennem Post Danmark, fragtpriser er efter vægt som systemet selv regner ud ved bestillingen, og fragtprisen kommer frem inden bestillingen er afsluttet. Ved forsendelse yder El-Netsalg.dk forsikring på alle varer. 

Når du modtager varen er det vigtigt, at du med det samme undersøger om den er intakt. Er varen behæftet med fejl og mangler eller har du andre reklamationer bedes du venligst kontakte os inden evt. returnering.

Leveringstiden fremgår af den enkelte varebeskrivelse. Vores normale leveringstid for de fleste varer er 1-4 dage, afhængig af om du bestiller i weekenden eller på en hverdag. Sker der ændringer i forbindelse med leveringen, sender vi dig en mail med den nye leveringsdato, så du har mulighed for at afbestille din ordre eller den enkelte vare, hvis du ikke ønsker at vente. Bestiller du flere varer hvoraf en eller flere er i restordre, vil du som regel modtage de øvrige varer snarest muligt. I nogle tilfælde vil det dog være uden mening at levere de øvrige varer, og du vil blive informeret om, at levering afventer varen med den længste leveringstid.

Leveringspriser

Hos EL-Netsalg har vi en fast pris på fragt på ordre under 799,-. Prisen er fast 29,-.
Ved ordre over 799,- er fragt uden omdeling samt levering til erhverv gratis.

Reklamationer
Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Returnering af varer med fejl og mangler bedes ske med angivelse af fejlen og vedlagt den originale kvittering. Du kan sende varerne på nedenstående adresse.

EL-Netsalg
Stenbro Allé 13
6650 Brørup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal ske via denne fortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Det er fx kabler solgt i afklippet mål eller færdigmonterede tavler tages ikke retur, idet de fremstilles specifikt til den enkelte kunde.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til bankkonto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
EL-Netsalg
Stenbro Allé 13
6650 Brørup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Personlige oplysninger
Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger.

Vi anvender alene denne information til at behandle ordren og kontakte dig i de tilfælde, der opstår spørgsmål vedrørende ordren. Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Kun den information der er absolut nødvendig videregives til tredjepart med henblik på at gennemføre bestillingen, f.eks. PBS og leverandøren. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere undtagen som anført ovenfor.

Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten (ordrebekræftelse) efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send en e-mail til salg@el-netsalg.dk

Den dataansvarlige på EL-Netsalg.dk er direktøren.

Alle kontrakter (ordrebekræftelser), salg og leveringsbetingelser er på Dansk.

Betaling og sikkerhed
Når du har fundet de varer du skal bruge og har lagt dem i indkøbskurven, kan du betale med følgende kort:

Dankort (gebyr 1,45 + 0,1%)
Visa/Dankort (gebyr 1,45 + 0,1%)
Maestro (gebyr 2,5%)
MasterCard (gebyr 2,5%)
Visa Elektron (gebyr 2,5%)
JBC (gebyr 2,5%)
Bankoverførsel (Intet gebyr – bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen)

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Vi benytter den godkendte SSL (Secure Socket Layer) protokol til at kryptere dine data. Krypteringen betyder, at dine indtastede kortoplysninger kodes før de sendes til PBS. Vi gemmer eller opbevarer på intet tidspunkt dine kortoplysninger. Vi anbefaler desuden at læse mere om sikkerhed på nettet på det website til internetforbrugeren som er udarbejdet af Forbrugerrådet og Foreningen for Dansk Internet Handel eller hos PBS på www.betaling.dk.

Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato (disse oplysninger står på forsiden af kortet) samt kontrolcifre (3 cifre som står på bagsiden af kortet) i felterne ved indkøbsvognen og trykker på "Gennemfør bestilling". Herefter sendes disse informationer i krypteret (kodet) form til PBS, der kontrollerer kortets gyldighed. Dette kan tage op til 30 sek. Når dit kort er blevet kontrolleret hos PBS, modtager vi information om, hvorvidt vi kan trække pengene på din konto eller ej. Du vil modtage en ordrebekræftelse samt en e-mail med indholdet af din bestilling. Bliver transaktionen afvist kan du eventuelt prøve igen. Afvises det gentagne gange skal du kontakte din bank. Har du tekniske spørgsmål vedrørende produkter er du velkommen til at kontakte os på ovennævnte adresse. Har du spørgsmål til vores webside er du velkommen til at kontakte os.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på tlf. 88180712 eller mail salg@el-netsalg.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsvilkårene er senest opdateret 6. April, 2016

Back to top